Home

Achtergrond 178 x bekeken

Zeker twaalf nationaliteiten in ramptoestel

In het toestel dat woensdag in Madrid neerstortte, bevonden zich burgers uit zeker twaalf landen.

Veruit de meeste van de 172 passagiers en bemanningsleden hadden de Spaanse nationaliteit. Volgens de Spaanse regering donderdagavond zaten verder vijf Duitsers en twee Franse burgers in het rampvliegtuig. Zij kwamen om. Andere slachtoffers waren respectievelijk een persoon uit Mauritanië, Turkije, Bulgarije, Brazilië, Indonesië, Colombia, Italië en Gambia. Onder de gewonden is een Zweed. Van drie personen stond de afkomst nog niet vast.

Volgens Spaanse media woonde ruim de helft van de passagiers op de Canarische Eilanden. Het gecrashte vliegtuig had het Canarische eiland Gran Canaria als bestemming.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.