Home

Achtergrond 324 x bekeken 2 reacties

Zaak veehandelaar te complex voor politierechter

De economische politierechter van Haarlem heeft de zaak tegen de eigenaar van een veeverzamelcentrum uit Noord-Beemster doorverwezen naar de meervoudige kamer.

De politierechter vond de zaak te complex. De zaak wordt straks door vier rechters beoordeeld.
De rechter kwam tot zijn conclusie na de bijna volledige behandeling van de zaak. De verdachte stond terecht voor het vervoeren van wrak vee, het niet op orde hebben van vervoersdocumenten en het niet zonder oponthoud vervoeren van vee.
De eis van de officier van justitie – een boete van bijna 26.000 euro geëist en een voorwaardelijke celstraf van 6 maanden – vervalt. De zaak wordt over enkele weken door de meervoudige kamer opnieuw behandeld.

Kelly Lubbers

Laatste reacties

  • no-profile-image

    corn.

    meervoudig strafkamer? Dat is toch voor zware criminelen . Ik heb pas nog een koe op het erf laten schieten door dieren arts noodslachter snijdt dan ziijn kop eraf hier zit ik ook niet op te wachten met twee jonge kinderen op het erf

  • no-profile-image

    pietje

    bureaucratie ten top. het gaat nergens om, wanneer stopt dergelijke handevol kostende ambtenarij. allemaal betaald van onze belasting centen, deze kunnen beter aangewend worden, straks vertrouwd niemand , niemand meer en we gaan elkaar aangeven,ja zelfs verraden. we zijn al aardig op weg richting communisme. lang leve de democratie,maar niet zo????

Of registreer je om te kunnen reageren.