Home

Achtergrond

Voorlichting praktijknetwerken veehouderij

Veehouders kunnen subsidie aanvragen voor het uitwisselen van kennis en vaardigheden rond de ontwikkeling van nieuwe, betere en hoogwaardigere producten en productieprocessen. Nieuw zijn de voorlichtingsavonden en de eenvoudige aanvraagprocedure. Er is €1 miljoen subsidie beschikbaar met een maximum van €25.000 per aanvraag. De openstelling is van 1 september tot en met 15 oktober 2008.

Voorlichtingsavonden
In de eerste 2 weken van september organiseert Dienst Regelingen voorlichtingsavonden voor geïnteresseerde veehouders. Aanmelden kan via praktijknetwerken@minlnv.nl. Op de avonden is aandacht voor:

  • de precieze inhoud van de subsidie;
  • tips en toelichting aanvraagprocedure;
  • veehouders met ervaring in praktijknetwerken;
  • contact met andere veehouders en mogelijke samenwerkingspartners.
Geen projectplan nodig
In tegenstelling tot vorig jaar hoeven aanvragers geen projectplan in te dienen. Beknopte informatie over het projectidee is voldoende. Aanvraagformulieren invullen kan digitaal via ‘Mijn dossier’ op www.minlnv.nl/loket. De papieren versie is ook telefonisch op te vragen via het LNV-Loket: 0800 - 22 333 22.

Ideeën toetsen
Veehouders die nog niet zeker weten of hun ideeën voldoen aan de eisen, kunnen het project voorleggen aan Dienst Regelingen. Daarvoor moeten zij hun plannen zo concreet mogelijk op een A4’tje zetten en per e-mail versturen naar praktijknetwerken@minlnv.nl. Na ontvangst neemt Dienst Regelingen contact op om de plannen te bespreken. Hierna moet de aanvrager nog wel zelf het aanvraagformulier indienen.

Meer informatie
Meer informatie over de Praktijknetwerken Veehouderij is te vinden opwww.hetlnv-lnv.nl. Ook bellen is mogelijk met Het LNV-Loket: 0800 - 22 333 22.

Lees ook Zoekresultaten op Agrocount.nl met trefwoord ‘innovatie’

Meer informatie Het LNV-Loket, 4 augustus 2008: Voorlichting praktijknetwerken veehouderij

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.