Home

Achtergrond 159 x bekeken

Uitstel overname Schuitema

Investeringsmaatschappij CVC heeft de overname van supermarktbedrijf Schuitema moeten uitstellen in afwachting van het kort geding van de Vereniging van Effectenbezitters bij de Ondernemingskamer.

Dat maakte CVC vandaaag bekend. De VEB verzocht de Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam een eerlijke prijs voor Schuitema vast te stellen, omdat het bod van 20,11 euro per aandeel te laag zou zijn. De VEB wil een minimale prijs van 31,73 euro per aandeel.

De VEB baseert zich op uitgebreid economisch onderzoek naar de werkelijke waarde van het restbelang. Volgens CVC mist het door de VEB ingediende verzoek grond. Het concern heeft hangende de uitkomst van het geding de aanmeldingstermijn van het bod opgeschort.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.