Home

Achtergrond 190 x bekeken

Supermarkten promoten betalen met pin

De supermarkten beginnen dit najaar een campagne om klanten in de supermarkten altijd met pin te laten betalen, ook bij het afrekenen van kleinere bedragen.

Voor de campagne wordt de slogan 'klein bedrag pinnen mag' weer van stal gehaald. Die zin kan consumenten op het verkeerde been zetten. Want ondanks inspanningen van de Consumentenbond en het Platform Detailhandel Nederland (PDN) zijn er nog steeds veel winkels die een vergoeding rekenen wanneer klanten een klein bedrag willen pinnen. "Deze campagne is ook een boodschap naar het MKB'' zegt een woordvoerder van het platform. Zij hopen dat naarmate consumenten er kritischer op zijn, winkeliers eerder zullen terugdeinzen voor het in rekening brengen van het pinnen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.