Home

Achtergrond

Randstad boekt hogere operationele winst

Het uitzendconcern Randstad heeft in het tweede kwartaal een 6 procent hoger bedrijfsresultaat (ebita) geboekt.

Dat heeft Randstad woensdag bekendgemaakt. De cijfers zijn inclusief de resultaten van Vedior, dat in mei werd overgenomen.
Het bedrijfsresultaat kwam uit op 233,8 miljoen euro tegen 221 miljoen euro in dezelfde periode vorig jaar. De omzet steeg met 2 procent tot 4,48 miljard euro. De resultaten zijn beter dan analisten hadden verwacht.

Randstad had in het tweede kwartaal naar eigen zeggen te maken met druk op de omzet die de onderneming op eigen kracht draait. Dat deed zich voor in de meeste Europese markten. Deze ontwikkeling heeft zich over het algemeen doorgezet in juli Randstad haalt de meeste omzet uit Europa.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.