Home

Achtergrond 3 reacties

Pas weer quotumhandel bij €24

Voor de tweede opeenvolgende week lag de quotummarkt helemaal stil. Er werd niet eens geïnformeerd naar quotum. Het gevolg: geen handel en geen notering.

Toch is er een dalende tendens, het krappere aanbod ten opzichte van voorgaande jaren ten spijt. Verkopers lijken te accepteren dat ze hun quotum niet voor prijzen tussen de €27 en €30 kunnen slijten.

Kopers, op hun beurt, wachten rustig af. Het krappe aanbod is de afgelopen weken iets gegroeid. Zij willen niet de hoofdprijs betalen en zeker geen €30.

De handel trekt pas weer aan als quotum een paar euro goedkoper is. Bij €24 worden er pas weer zaken gedaan. Tot die tijd blijft het een slappe handel.

Leasemelk noteerde net zoals een week eerder €4,95. Al gebeurde ook daar niet al te veel. Dat blijft voorlopig zo.

prognose:

slappe handel, quotum goedkoper

Laatste reacties

 • no-profile-image

  .

  Toch knap dat een journalist weet tegen welke prijzen er zaken gedaan worden.
  Als ik als auteur zo'n kennis van zaken had van de markt dan ging ik de beurs op......

 • no-profile-image

  veehouder

  Hoezo voor 24 cent kopen. Gewoon afwachten tot de verkopers nerveus worden. Zij moeten verkopen, wij mogen kopen. Is het aan het eind van het jaar nog te duur, dan maar superheffing. Alles beter dan te duur quotum dat nog jaren de kostprijs verhoogt

 • no-profile-image

  neuzel

  Het is werkelijk schitterend dat er helderzienden zijn ??? die de prijs voorspellen wanneer de domme doorwerkende boer weer melk gaat kopen. al heel vaak word dit minderwaardig omschreven als kat en muis spel.

Of registreer je om te kunnen reageren.