Home

Achtergrond

Nog meer mooie tekeningen

Drie weken lang vind je hier nog meer mooie inzendingen van de Kinderboerderij-kleurwedstrijd. Kijk snel of jouw tekening er ook bij staat!

Evelien Schut (6) in Harskamp (Gld.) houdt vast van geel. Die kleur knalt namelijk van haar tekening af.

Het lijkt wel een museumstuk, deze kleurplaat van Lars Barendse (6) in Tinte (Z.-H.). Kermis-drieluik op rood karton. Mmm Lars, staat niet gek naast een Rembrandt of een Van Gogh.

Een doorkijk-zweefmolen, een glitter-achtbaanrails en een disco-ijscokraam, in het pretpark van Hilke Driessen (10) in Asten (N.-Br.) is het feest. Zelfs de suikerspin schittert.

Ga je een dagje uit, trek dan je mooiste kleren aan. Dus zien de dieren op deze tekening van Yari de Lange (9) in Moordrecht (Z.-H.) er allemaal op hun paasbest uit. Net als de vlinders in de struikjes.

Ook Mariël Kotte (12) in Fleringen (Ov.) trok haar dieren feestelijke kleren aan. Mooie stofjes hoor, Marïël. Enne... wat zien die ijsjes er smakelijk uit.

Allemaal prima die mooie kleren, dacht Cedrik Pardijs (11) in Voorst (Gld.) vast, maar die blijven alleen schoon als het pretpark er ook supernetjes uitziet. Dus kleurde hij een keurige weg en een gladgemaaid grasveld. Ziet er goed uit, Cedrik!

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.