Home

Achtergrond 368 x bekeken

Nog meer mooie kleurwedstrijdtekeningen

Drie weken lang vind je hier nog meer mooie inzendingen van de Kinderboerderij-kleurwedstrijd. Kijk snel of jouw tekening er ook bij staat!

Bertine van Ooijen (8) in Nederhemert (Gld.) ging de wedstrijdtekening met een schaar te lijf. Ze knipte alle pretparkonderdelen en de bezoekers uit en maakte er - met echte blaadjes en madeliefjes - een nieuwe compositie van. Hartstikke knap, Bertine, maarreh... geen zere vingers aan al dat geknip overgehouden?

Glitter en glamour is het in het pretpark van Roel Peters (8) in Angerlo (Gld.). Alle dieren zien er glimmend uit, zoals de kikker in z'n glitter-korte broek en de kat in haar disco-jurkje.

Zand scheppen, blaadjes plukken, Inge Westerveld (10) in Stadskanaal (Gr.) deed het allemaal voor haar tekening. Om de ijskraam te versieren, moest ze zelfs een ijsje verorberen. Maar dat kostte je vast geen moeite, Inge.

'Ik ben bang! Ik wil eruit!!!', gilt het paard in de achtbaan. 'Kijk uit je doppen!!!', roept de kikker boos. Op de tekening van Evert van Alphen (9) in Anna Jacobapolder (Zld.) wordt druk gepraat. Evert heeft bij een aantal pretparkgasten namelijk tekstballonnetjes geplakt. Dus juicht het paard in de boot: 'Dit is gaaf!!!'

Mevrouw koe smult van een megadikke suikerspin op de tekening van Ytske van de Ploeg (13) in Holwerd (Fr.). Als ze straks maar niet te misselijk is om nog eens fijn te ziweren in de zweefmolen.

Stippen en strepen, daar houdt Andries Kooij (11) in Huizen (N.-H.) van. In zijn pretpark hebben de bezoekers hun mooiste streepje of hun netste stipje uit de kast gehaald. Zelfs de racewagentjes, de boot en de ijskraam zijn voorzien van strepen.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.