Home

Achtergrond 280 x bekeken

Niemand kan om Olympische Spelen heen

Van de Nederlandse bevolking heeft 71 procent al iets van de Olympische Spelen gezien via Nederland 1.

Dat maakte de NOS vandaag bekend. Ruim 10,5 miljoen Nederlanders van zes jaar en ouder hebben minstens een keer gedurende vijf minuten achter elkaar naar de Olympische Spelen gekeken via Nederland 1. De openingsceremonie trok tot nu toe de meeste kijkers: 2 miljoen.

Van de sportwedstrijden werd tot nu toe de dameshockeywedstrijd Nederland - Zuid-Afrika het best bekeken: 1.970.000 kijkers. De voetbalwedstrijd daarna Nederland - Verenigde Staten trok zondag 1.910.000 kijkers.

Het dagelijkse overzicht 's avonds vanaf 20.30 uur trekt gemiddeld 1,5 miljoen Nederlanders. Het late avondprogramma NOS Studio Sportzomer, gepresenteerd door Mart Smeets, is tot nu toe goed voor gemiddeld 1,1 miljoen kijkers.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.