Home

Achtergrond 317 x bekeken

Netwerk steunt snelgroeiende bedrijven

Snel groeiende bedrijven leveren een welkome bijdrage aan onze welvaart, maar het aantal snelle groeiers in Nederland blijft achter bij andere landen.

Minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken wil daarin verandering brengen door de ondernemers een steuntje in de rug te geven. Dat moet komen van het 'High Groth Stars Consortium', een netwerk van ondernemers dat wordt ondersteund door experts. Het netwerk biedt kennis aan op terreinen als bedrijfsvoering, marktbenadering, internationalisering, omgaan met octrooien en financiering.

Van der Hoeven heeft het netwerk de opdracht gegeven om het programma Groeiversneller uit te voeren, dat als doel heeft in vijf jaar tijd ongeveer honderd bedrijven te laten groeien van een omzet van enkele miljoenen naar ten minste 20 miljoen per jaar.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.