Home

Achtergrond 1 reactie

'Met gemopper krijg je geen PT-geld'

In plaats van elkaar na te praten over hoe slecht het gaat, moeten tuinders op jacht gaan naar kansen.

"Het PT heeft geld liggen, met gemopper krijg je dat niet." Dat zegt creativiteitstrainer Ron van Gils in een interview met weekblad Groenten & Fruit. Van Gils is de man die samen met Jan Robben de Strawberry Tree op de markt heeft gebracht. Hij ziet tuinders nog te veel als de klassieke landbouwer die meestal te laat is als de jagers van deze wereld hun kans al hebben geroken en gepakt.

"Draai je irritatie om en kijk naar de intentie waarmee bijvoorbeeld het PT haar rapporten maakt. In de visie over over vollegrondsgroenten kun je lezen wat het PT voor verwachtingen heeft voor 2012 en 2016. Daar kun je op inhaken en daar zo’n organisatie vervolgens mee uitdagen."

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    live

    Weer zo,n Willie Wortel die geen ondernemer durfde /kon worden.

Of registreer je om te kunnen reageren.