Home

Achtergrond 11 reacties

Koeien rammen politiewagen

Twee losgebroken koeien hebben in de nacht van zondag op maandag in Benschop een politiewagen vernield.

Dat gebeurde toen agenten de runderen hun weiland weer in probeerden te jagen, zo meldde de politie vandaag. Toen de agenten de beesten even uit het oog hadden verloren, doken ze plotseling in vol galop op uit het donker. Een koe schampte de politiewagen waardoor een spiegel losschoot.

De andere koe ramde in volle vaart de achterkant van de auto. Die liep forse schade op, maar de koeien renden verder. Uiteindelijk slaagden de agenten er met de hulp van een aantal vrachtwagenchauffeurs in de beesten een weiland in te laten lopen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  politiefan

  Zo is dat GJ, Jammer dat die koe niet kan praten, want wat die te zeggen had hecht ik meer waarde dan wat die wouten beweren. Valt nog mee dat ze geen pepperspray hebben gebruikt

 • no-profile-image

  stadsboer

  Gedurende de zomerperiode loopt een groot deel van mijn koeien en jongvee op afstand in De Stad. Door toedoen van loslopende honden, stropers die draden doorknippen of jeugd die stoer moet doen belanden mijn koeien bijna jaarlijks in een woonwijk of op de (snel-) weg. Hoewel de agenten geen experts zijn in het handle van vee weten zij door snel en doortastend ingrijpen telkens weer grote problemen te voorkomen. Ze doen het toch maar!

 • no-profile-image

  jan

  Zullen die koeien soms niet van de politie gehouden hebben ?.
  verstandige dieren.

 • no-profile-image

  .

  Als stadsboer gelijk heeft en daar ga ik van uit dan zou ik in zijn geval nooit weer koeien in de wei houden. Voor de koeien en voor de portomonee is het niet goed. Voor het imago in dit geval ook niet. En de mensen uit de steden willen het blijkbaar niet anders zouden ze wel meer respect tonen. Trouwens petje af voor de politie die wel een keer hun nek uitsteekt voor een beter doel. (namelijk een nieuwe auto!!?)

 • no-profile-image

  gj

  Waar een vrachtwagenchauffeur al niet goed voor is. En de politie dus niet.

 • no-profile-image

  Boudewijn

  Koeien zijn nu eenmaal geen nachtdieren

 • no-profile-image

  Nathanael

  schoenmaker hou je bij je leest :D

 • no-profile-image

  bert

  Als ik koe was zou ik hetzelfde doen.
  Zie je wel dat koeien inteligent zijn!!

 • no-profile-image

  jopie

  Hebben ze de kentekens nog wel kunnen achterhalen? Zou mooi zijn als het de wegmisbruikers auto was geweest :)

 • no-profile-image

  Eline de Vries

  Weer eens wat anders dan koeknuffelen!

 • no-profile-image

  gj

  Ik geloof echter eerder dat de politie in volle vaart achteruit rijdend de koeien heeft geramd. Een koe ziet, net als veel andere dieren, veel beter in het donker.

Laad alle reacties (7)

Of registreer je om te kunnen reageren.