Home

Achtergrond 205 x bekeken

Inschrijving Tuinbouw Top Ondernemer gestart

De Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs organiseert in 2009 opnieuw de verkiezing voor de Tuinbouw Ondernemersprijs. Kandidaten kunnen vanaf nu worden aangemeld.

De Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs is 23 jaar geleden opgericht en zet topondernemers uit de sector in de schijnwerpers. Winnaars van deze prestigieuze Tuinbouw Ondernemersprijs ontvangen een waardevol kunstwerk en een certificaat. Daarnaast zijn eer, de erkenning en de publiciteit waardevolle beloningen.

De Tuinbouw Ondernemersprijs is een initiatief van Stichting Ondernemersprijs en wordt gedragen door: Productschap Tuinbouw, Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland, Rabobank, International Horti Fair, Dutch Produce Association, Interpolis, Reed Business, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid.

De ondernemer moet een topondernemer zijn in de tuinbouwsector. Het kan gaan om ondernemingen die zich toeleggen op veredeling, selectie, teelt of handel van bloemen, bloembollen, planten, groenten, fruit, bomen of paddenstoelen. Maar ook bedrijven die zich bezighouden met tuinbouwautomatisering en techniek, onderzoek, afzet en overige tuinbouwverwante activiteiten kunnen meedingen naar de Tuinbouw Ondernemersprijs.

Klik hier voor meer informatie

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.