Home

Achtergrond 282 x bekeken 3 reacties

Gratis advertentie op Marktplaats voor zzp'er

Zelfstandigen zonder personeel (zzp'ers) kunnen een jaar lang gratis adverteren op advertentiewebsite Marktplaats.nl. Dat is het resultaat van samenwerking tussen FNV Zelfstandigen en Marktplaats, laat FNV weten.

Leden van de vakbond kunnen een jaar lang kosteloos hun product of dienst aanbieden op Marktplaats. Volgens Linde Gonggrijp, directeur van FNV Zelfstandigen, is er sprake van een win-winsituatie. ,,Voor zowel onze leden als voor de consumenten die op Markplaats.nl zoeken naar een bepaald product of dienst.''

"Op Marktplaats.nl zoeken consumenten bij voorkeur naar producten en diensten in hun eigen regio'', zegt Eugenie van Wiechen, managing director van Marktplaats.nl. "Hoe meer lokale ondernemers op onze site staan, des te beter de consument kan vinden wat hij zoekt.''

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  mic

  moet je dan lid zijn van de FNV als zelfstandige?
  hoe gaat het in zijn werk?

  michelofu@hotmail.com

 • no-profile-image

  aad van kampen

  Als U een tuinman zoekt voor groot of klein onderhoud of tuinafscheiding en tuinhuisjes stuur dan even een berichtje: ja-ikzoekeentuinman@live.nl

 • no-profile-image

  PascaL Cazemier

  Hoi ,

  Ik las dat ik kostenloos kon adverteren op marktplaats . Hoe gaat dat in zn werk ?

  Mvg PascaL Cazemier

Of registreer je om te kunnen reageren.