Home

Achtergrond 1 reactie

Glastuinbouw inpassen in stedelijke omgeving

Met inbreng van Wageningen UR Glastuinbouw in Bleiswijk is door het bureau Strategis een nieuw instrument ontwikkeld voor stadsontwikkeling waarbij rekening wordt gehouden met glastuinbouw.

Met dit instrument wordt het mogelijk om bijvoorbeeld de herstructurering van glastuinbouw in stedelijke gebieden te visualiseren en te kwantificeren. De gemeente Westland toont zich enthousiast over de mogelijkheden van dit instrument en organiseert nu een speciale bijeenkomst met een brede groep belanghebbende partijen in dit glastuinbouwgebied bij uitstek.

Clement Mol

Eén reactie

 • no-profile-image

  Harald Vahl

  T.a.v. Clement Mol.

  Goedemorgen Clement,
  N.a.v. het lezen van het artikel heb ik nog een vraag over een ander onderwerp. Ben jij in Naaldwijk betrokken geweest bij onderzoek of voorlichting in de crysanthenteelt? Of was dat Cor Mol? Ik heb namelijk een vraag over verduisteringsinstallaties uit de periode begin jaren '80.
  graag je reactie.

  Harald

Of registreer je om te kunnen reageren.