Home

Achtergrond

Gerjan knutselt als het regent

Gerjan Barneveld (12) in Zalk (Ov.) vindt het niet erg als het in de zomervakantie regent. Dan gaat hij met lego spelen en maakt hij zijn eigen wagens. En dan gaat hj er lekker mee spelen. Zoals met deze Fendt 718 met de zelfgemaakte platte wagen. Mooi gedaan,Gerjan.

Stoere boer

Kijk, dit is Tijmen Looijen (7) in Hoornaar (Z.-H.). Hij is een van de winnaars van de derde prijs in de Kleurwedstrijd. Hij heeft dit mooie T-shirt gewonnen en hij is er heel erg trots op. 'Hij heeft hem de hele dag aan gehad, behalve met eten. Want anders zou die misschien vies kunnen worden', schrijft zijn moeder. Nou Tijmen, van ons hoef je niet voorzichtig te spelen. En help je vader maar gerust in de ligboxenstal. Modder- en mestvlekken haalt de wasmachine er wel uit!

Foto

Jos Hillebrand

Of registreer je om te kunnen reageren.