Home

Achtergrond 150 x bekeken 2 reacties

Ex-topman Schuitema fors beloond

Het supermarktbedrijf Schuitema, bekend van de C1000-winkels, heeft zijn voormalige topman Bert Roetert riant beloond bij zijn vertrek vorige maand.

Voor de regeling is een bedrag van 2,3 miljoen euro gereserveerd. Dit blijkt uit het biedingsbericht dat Schuitema onlangs heeft gepubliceerd in verband met de overname van het bedrijf door de Britse investeringsmaatschappij CVC. De onderneming wilde zich woensdag niet verder uitlaten over de vertrekregeling.

Roetert trad in juni 2006 aan bij Schuitema, dat toen door de prijzenslag in de supermarktsector in zwaar weer verkeerde. Waarschijnlijk gaat CVC proberen Schuitema samen te voegen met andere supermarktketens. Als fusiepartners worden Super de Boer en Sperwer genoemd.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    melkveehouder

    Zon Roetert mag zich de ogen wel uit de kop schamen, wat voor verdienste heeft zon sjaak voor de maatschappij, niks, alleen het uitknijpen van het volk dat de producten aan ze levert daar zijn ze goed in

  • no-profile-image

    topman aan m'n

    Topbestuurders, laat me niet lachen. Een ondernemer die van nul is begonnen en na hard werken een normaal pensioentje overhoud dat zijn toppers. Mensen als een roetert hoppen van onderneming naar onderneming, brengen de zaak aan het schijten en als ze geluk hebben blijft de onderneming in leven. Als het lukt zijn het toppers, van de mislukkingen wordt niet gesproken, en zelfs dan vertrekken ze met een behoorlijke oprot premie. Nee het zijn geen topbestuurders maar ordinaire geldwolven uit op eigen gewin. Laat de boeren maar dorsen, is hun slogan, wij maken het geld wel op.

Of registreer je om te kunnen reageren.