Home

Achtergrond 166 x bekeken

Democratische conventie in de ban van Clinton

Hillary Clinton heeft de Democratische conventie in Denver dinsdag een glimp laten opvangen van hoe het had kunnen zijn.

De kandidate die het in de voorverkiezingen aflegde tegen Barack Obama kwam onder luid applaus het podium op en hield een speech, die zelfs volgens haar voormalige rivaal ”geweldig” was.

Clinton, de vrouw van oud-president Bill Clinton, kreeg een staande ovatie van het publiek. De uitzinnige menigte liet Clinton bijna niet aan het woord. Michelle Obama, de vrouw van Barack, stond ook op toen Clinton in oranje mantelpak aan haar toespraak wilde beginnen.

”Ik ben hier als een trotse moeder, een trotse senator uit New York, een trotse Amerikaanse en een trotse aanhanger van Barack Obama”, zei Clinton.”Barack Obama is mijn kandidaat, en hij moet onze president zijn”, aldus Clinton ten overstaan van de duizenden congresgangers. ”Of jullie voor mij of voor Barack hebben gestemd, het is nu tijd ons te verenigen als één partij met één doel”, aldus Clinton, ”Wij zijn hetzelfde team.”

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.