Home

Achtergrond 1 reactie

De boerderijflat

De oplossing voor het voedselprobleem is de verticale boerderij (vertical farm), een wolkenkrabber die dienst doet als kantoor, wooncomplex en boerderij.

Tegen het jaar 2050 zullen we met 9 miljard mensen rondlopen op deze planeet. Die moeten allemaal van voldoende voedsel worden voorzien. Hierbij komt ook nog dat 80% van deze wereldbevolking tegen dan in steden zal wonen. Het is dan ook belangrijk dat er ten eerste voldoende voedsel wordt geproduceerd en dat ten tweede de productie niet te ver is afgelegen van de consumptie. De oplossing voor dit probleem is de verticale boerderij (vertical farm), een wolkenkrabber die dienst doet als kantoor, wooncomplex en boerderij.
Lees meer over de boerderijflat ofwel verticale boerderij.

Bekijk het filmpje van de boerderijflat

Foto

Karin Oonk-Nooren

Eén reactie

  • no-profile-image

    freek

    je zus je zou er maar werken en dan beneden sla verkopen voor 30 euro per krop Ik hoop dat deze mensen niet te veelbetaalt krijgen om zo lekker onrealistisch te dromen. Zou toch denken dat zoon project toch in de tientalle miljoenen gaat per ha. het zal wel gaan als die vliegende atou`s die we nu al 8 jaar aan het rijden zijn lol

Of registreer je om te kunnen reageren.