Home

Achtergrond 16 reacties

Cramer distantieert zich van steun 'Bluf!'

Minister Jacqueline Cramer (Milieu) distantieert zich van ondersteuning van het actieblad 'Bluf!', dat in 1986 dreigde te worden vervolgd voor het publiceren van gestolen stukken van het ministerie van Economische Zaken.

Haar naam staat vermeld als een van de ondertekenaars van een advertentie met die strekking in de Volkskrant van 21 juni 1986. NRC Handelsblad bericht hierover dinsdag. Cramer was destijds voorzitter van Milieudefensie.

Via haar woordvoerder laat Cramer weten dat zij zich 'helemaal niks' meer ervan herinnert. "En ik kan me ook niet voorstellen dat ik die advertentie persoonlijk heb ondertekend.''

De inbraak bij Economische Zaken leidde onlangs tot het opstappen van GroenLinks-Tweede Kamerlid Wijnand Duyvendak.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  W Zandbergen

  Minister Cramer? Daar is maar 1 term voor mogelijk, namelijk: Haagse bluf.

 • no-profile-image

  gert

  geheugenverlies of dement,ze distantieert nu,maar was toen apetrots met deze publicatie,komt haar nu slecht uit,watergate

 • no-profile-image

  boer

  Goh spontaan geheugen verkies zie je ook niet meer vaak vandaag de dag.

 • no-profile-image

  W Geverink

  Ik lees net dat ratten duur worden betaald in Cambodja . Stuur Cramer Duivendak Thieme ea daar naar toe . Dan ben je er van af en je krijgt er nog geld voor ook !

 • no-profile-image

  boertje op de heide

  Warm houden de soep, denk dat de soep eens heet gemaakt moet worden en heet moet worden opgediend ,enzelfs heet moet worden gegeten door de bestuurslagen heen . Ook de lagere overheden scannen op burgerlijke ongehoorzaamheid in het verleden .Goed dat er een begin is gemaakt ,en kan daarna begonnen worden met het ambtelijk apparaat te zuiveren .De maatschappelijke organisatie`s zitten in het zelfde vaarwater.

 • no-profile-image

  Evelien van der Zanden

  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel! Tja , uiteindelijk komt de ware aard altijd boven, ook bij linkse politici!!!

 • no-profile-image

  harm

  vergeten en vergeven is het credo in den haag, hypocrieter kan het bijna niet, deze politici maken zich bijkant elke dag ongeloofwaardiger!!

 • no-profile-image

  melkboer

  En zo iemand bestuurt Nederland, ronduit schandalig. Als goed voorbeeld goed doet volgen, dan zijn dit soort ministers funest voor de opvoeding van de jeugd. En als ruggengraat getoond moet worden voor de jeugdzonden, dan zijn ze ineens vergeetachtig.
  Geen wonder dat Nederland ontspoort, voor wie moet je nog respect hebben?

 • no-profile-image

  bintje koper

  We worden (deels) geregeerd door terroristen. Maken we ons druk om El Quaida. Laten we eerst hier de boel maar eens opschonen. Maar met rechters en officieren van Justitie,die ook in die tijd opgroeiden, is de terreur compleet. Zal wel niet veranderen totdat deze terroristen met pensioen gaan en de generatie van de nuchtere jaren tachtig de zaken overnemen.

 • no-profile-image

  PLASJE

  ...vroeg Plasje zich een paar dagen geleden nog af ...wat of wie zou volgen...
  ...en zie daar : de volgende ....
  als we toch aan het opruimen zijn.... dan
  maar gelijk grote schoonmaak, of niet?!
  ...krijgen we nog veel vacatures in het
  Haagse.....

 • no-profile-image

  Piet

  Dat linkse monster heeft een selectief geheugen.
  Gewoon opflikkeren met dat mens. En laat ze de rest van dat linkse zooitje maar meenemen, want er zullen er nog wel meer tussen zitten die een crimineel verleden hebben en zich ineens niets kunnen herinneren.

 • no-profile-image

  Dirk

  Haar naam staat er toch echt bij hoor. Ze probeert te redden wat er te redden valt. Zelfs het laffe CDA steunt haar, bang dat deze waardeloze regering gaat vallen. Het blijkt eens te meer, het linkse tuig van de jaren '70 regeert ons land. Het wordt tijd dat er inderdaad hete soep wordt opgedient. Het blijkt dat er noal wat dubieuze subsidies worden vergeven. Zie telegraag van 27 augustus.

 • no-profile-image

  Dirk

  Cramer is de volgende die gaat vertrekken, misschien dat er nu een einde komt aan die linkse terreur en corruptie. Schoon schip maken
  Wel warm houden die soep.

 • no-profile-image

  H.A.H.

  Rita Verdonk zei het gisteravond al bij Knevel en vd Brink, zoiets kan gewoon niet, dus aftreden als minister.
  Nederland wordt geregeerd door bandieten, inbrekers, criminelen etc. het is niet te geloven maar waar. Geen wonder dat de normale burger steeds ontevredener wordt. Geven geld uit aan de onzinnigste dingen en laten bv de oude mensen in verzorgingshuizen en die thuiszorg nodig hebben verrekken.

 • no-profile-image

  andre

  Die Cramer, ik vind het net zo'n typetje van Corrie van Gorp.

 • no-profile-image

  Dirk

  Het zijn de rotte appels uit de samenleving die doodleuk vertellen dat ze het niet meer weten. Dit is nog maar het topje van de ijsberg, er zitten nog veel meer raddraaiers van toen in de politieke bovenlaag.
  De zachte hand van toen doet ons nu de das om. Maar het is nog niet te laat, hopelijk gaan in heel nederland de ogen open. Het geeft inderdaad geld uit aan de meest onzinnige dingen, maar de oudjes die dit land hebben opgebouwd laten ze verekken.

Laad alle reacties (12)

Of registreer je om te kunnen reageren.