Home

Achtergrond

Belg blaast zichzelf en vader op

Een Belg heeft vandaag zichzelf en zijn vader opgeblazen in een huis in Jumet, een voorstad van Charleroi.

Zijn moeder liep een schedelbreuk op en verkeert in levensgevaar, meldde de lokale politie. Het huis is compleet vernietigd. De man was wanhopig geworden, omdat zijn vrouw en drie kinderen hem vorig weekeinde hadden verlaten. De man draaide woensdagochtend de gaskraan open en zorgde voor een ontploffing.

Het is al het tweede familiedrama in korte tijd in België. Maandag doodde een vrouw in Kapellen haar twee jonge kinderen door ze te laten stikken in een kussen. De vrouw probeerde daarna tevergeefs om zelfmoord te plegen door uit het raam te springen. De vrouw was ten einde raad, omdat haar huwelijk op de klippen was gelopen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.