Home

Achtergrond 2 reacties

Balkenende: affaire-Cramer erg opgeblazen

Premier Jan Peter Balkenende vindt dat de affaire rond milieuminister Jacqueline Cramer "erg wordt opgeblazen''.

De premier zei dat vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie. Hij riep op om "niet te veel te hypen''. Cramer kwam onder vuur te liggen toen bleek dat zij in de jaren '80 een advertentie heeft ondertekend voor steun aan het krakersblad Bluf!. Dat had gestolen documenten gepubliceerd over plannen van het ministerie van Economische Zaken voor nieuwe kerncentrales. Cramer was destijds voorzitter van Milieudefensie.

De PvdA-minister kan zich overigens niet herinneren dat zij haar steun aan de advertentie heeft gegeven. Ze wees er deze week op dat haar naam daarin foutief is gespeld als Jaqueline Kramer. Balkenende wilde verder geen commentaar geven op de kwestie zolang schriftelijke vragen van de Tweede Kamer erover niet zijn beantwoord.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Hajo

  Wat ik zo typisch vind datis,dat politici zo'n slecht geheugen hebben.
  Had Balkellende ook niet iets van na het zuur komt het zoet?
  volgens mij lost ie dat op met zoutzuur.

 • no-profile-image

  gert

  heel veel milieuzaken en dierenwelzijnszaken in de agrarische wereld worden ook opgeblazen !

Of registreer je om te kunnen reageren.