Home

Achtergrond 172 x bekeken 2 reacties

Agent bespuit 11-jarige met pepperspray

Een Nijmeegse agent heeft donderdagavond een 11-jarige bespoten met pepperspray.

Dat gebeurde toen de agent de vader van de jongen wilde aanhouden. Het kind is direct behandeld door hulpverleners.

De 44-jarige vader en zijn zoon moesten stoppen omdat de Nijmegenaar met barsten in zijn voorruit reed. Daarvoor kreeg hij een bekeuring. Toen de politie weg wilde rijden, riep de man hen beledigingen na. De agenten stopten weer en wilden hem bekeuren voor belediging. Dat ontaardde in een scheldpartij, waarna de man wilde vertrekken.

Een agent met pepperspray in zijn hand wilde dat verhinderen door de autosleutel uit het contact te trekken. Omdat de vader ondertussen optrok, spoot de agent ongericht en raakte het kind. De vader reed alsnog weg, maar moest even later stoppen omdat ook hij door de pepperspray niets meer kon zien. Het kind is naar huis gebracht en zijn vader is in de cel gezet.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    nn

    Nee het is gewoon godsgeklaagd, dat die kutwouten kans zien om een futiliteit zo te laten escaleren. Walgelijke klootzakken.

  • no-profile-image

    Auke Tjeerd Janssen

    Ach, heeft die kleine na de vakantie ook wat te vertellen op school..

Of registreer je om te kunnen reageren.