Home

Achtergrond 2 reacties

Wildeboer stopt met Friesland Vlees

De in opspraak geraakte slachterij Friesland Vlees gaat dicht.

Het bedrijf van Wildeboer kreeg in april negatieve publiciteit nadat minister Gerda Verburg van Landbouw zich kritisch uitliet over de gang van zaken bij Friesland Vlees. Sindsdien krijgt het veel minder vlees aangeboden voor de slacht.

Een woordvoerder van vakbond FNV Bondgenoten liet op Omrop Fryslân weten dat er een serieuze overnamekandidaat is voor het bedrijf. Over een mogelijke doorstart zou in de loop van volgende week duidelijkheid moeten komen. Wildeboer zelf wil niet reageren.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    wat een daadkracht van Verburg,zal de pvd weer trots op zijn

  • no-profile-image

    kwekje@hotmail.com

    Ja Danish crown, is al tijdje geleden gemeld door de leeuwarden courant.

Of registreer je om te kunnen reageren.