Home

Achtergrond 3 reacties

'Streven naar afzetbundeling getuigt van tunnelvisie'

Partijen die zich bezig houden met het streven naar landelijke afzetbundeling hanteren een tunnelvisie en staan niet meer open voor tegenargumenten. Dat zegt Hans van Luyk, directeur van Versdirect Nederland (VDN).

“Natuurlijk moet je als ondernemer vastberaden zijn en vasthouden aan je eigen ondernemersvisie maar het wordt gevaarlijk als het zover gaat dat je blind wordt voor de realiteit. Dan kun je grote fouten maken”, schrijft Van Luyk in zijn weblog.

“De ontwikkelingen gaan razendsnel en je moet op de juiste trein springen wil je er in de toekomst nog bijhoren.” Ook het streven van telers om de afzet zelf ter hand te nemen is een voorbeeld van tunnelvisie, stelt Van Luyk.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Carlo Simpel

  Wij doen het ook zelf.
  Het bevalt ons goed en de consumenten ook.Het breekt de tunnel juist open.
  Dus free yourself!

 • no-profile-image

  Piet

  Hans van Luyk is natuurlijk bang voor zijn eigen clubje en daarom schrijft hij zo'n algemeen filosofisch stukje met alleen aanteigingen en geen oplossingen.

 • no-profile-image

  samen

  Inderdaad Piet. Hij is bang dat hij marge moet inleveren en dat wil ie niet.

Of registreer je om te kunnen reageren.