Home

Achtergrond

Rijkswaterstaat pakt wegen Zuid-Holland aan

Rijkswaterstaat (RWS) pakt deze zomer de Zuid-Hollandse wegen flink aan.

De onderhoudswerkzaamheden vinden plaats aan vrijwel alle rijkswegen. Van alle wegwerkzaamheden in het land zal de automobilist daar de meeste hinder van ondervinden. Vooral de afsluiting van de A16 levert naar verwachting problemen op. De A16 gaat eind deze maand, tijdens het weekeinde van het veelbezochte Zomercarnaval in Rotterdam, tussen de knooppunten Ridderkerk-Noord en Terbregseplein vijf dagen dicht. Tot het najaar werkt Rijkswaterstaat aan de Moerdijkbrug richting Breda. Automobilisten moeten rekening houden met ernstige vertragingen.

Komend weekeinde gaat de A15 tussen Alblasserdam en Hendrik-Ido-Ambacht een weekeinde dicht. Twee weken later gebeurt dat in de andere rijrichting. Tijdens het eerste weekeinde vindt in Rotterdam North Sea Jazz plaats. Twee weken later verwacht de stad veel bezoekers voor het vliegevenement de Red Bull Air Race. Daarbij sluit Rijkswaterstaat in augustus de A13 tussen Rotterdam en Delft-Centrum af. Ook aan de A20 bij Schiedam en de A12 bij Den Haag vinden werkzaamheden plaats.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.