Home

Achtergrond

Politie bevrijdt peuter uit snikhete auto

De politie heeft gisteren op een parkeerplaats in Enschede een Duitse peuter van een jaar uit een snikhete auto bevrijd.

De politie moest het portierraam van de afgesloten auto inslaan. Dit heeft de politie vandaag bekendgemaakt. De 39-jarige moeder kwam ter plaatse toen de ambulance van plan was het kind voor observatie naar het ziekenhuis mee te nemen. De vrouw verklaarde het kind een uur alleen in de auto te hebben achtergelaten. Ze had zich niet gerealiseerd welk effect de zomerse warmte zou hebben. Na enige verkoeling en een slok water werd het kind volgens de politie rustiger.

Eind mei bezweek in Baarle-Nassau een achtergelaten baby in een auto door oververhitting. De moeder wordt verdacht van dood door schuld.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.