Home

Achtergrond

Onzekere levering Ocap-CO2 houdt aan

De storing bij Shell duurt langer dan verwacht waardoor afnemers van CO2 van Ocap nog tot en met 2 augustus minder geleverd kunnen krijgen.

Twee weken geleden gaf Ocap al aan dat de levering problemen op zou kunnen leveren in verband met de verminderde waterstofproductie bij Shell. De verwachting was dat de storing afgelopen zondag verholpen zou zijn. Nu blijkt echter dat het meer tijd vergt om de storing te verhelpen. Ocap zegt dat ze haar afnemers dagelijks op de hoogte houdt van de te leveren hoeveelheid CO2. Telers krijgen ’s morgens rond 10.00 uur berichten over de verwachtingen van de CO2-levering van die dag. Is er in de loop van de dag daadwerkelijk geen CO2 meer beschikbaar, dan hoort de teler dat ook. In totaal nemen tegen de vijfhonderd telers CO2 van Ocap af.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.