Home

Achtergrond 2 reacties

Olieprijs op laagste niveau in 7 weken

De olieprijs is vandaag naar het laagste punt gedaald in zeven weken, omdat de vraag naar olie in de Verenigde Staten afneemt.

De olieprijs bereikte een stand van 123,62 dollar om later weer te stijgen tot boven de 124 dollar. Daarmee is de olieprijs al met meer dan 23 dollar gedaald van het recordniveau van meer dan 147 dollar per vat op 11 juli. Dat is de scherpste prijsdaling ooit.

De benzinevoorraden in de VS stegen meer dan verwacht vorige week, wat een afnemende vraag impliceert. De olievraag in de VS staat onder druk van de hoge brandstofprijzen en de afzwakkende economie. De VS zijn de grootste olieconsument ter wereld.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Piet

  Wie ziet de brandstofprijzen al dalen??? ik niet. Worden we nu alweer belazerd??

 • no-profile-image

  PLASJE

  ... had ik toch die zuipschuiten van mij af
  moeten tanken?....
  en die tank in de loods vol moeten gooien?
  .... of wordt ik weer belazerd?

  kom op met die bio-ethanol, ik doe mee!
  ... maar dat riep ik 10 jaar geleden al!

Of registreer je om te kunnen reageren.