Home

Achtergrond 189 x bekeken

Nieuwe multimiljonair heeft nog niets laten horen

De winnaar of winnares van de recordjackpot van 25 miljoen euro heeft zich nog niet gemeld bij de Staatsloterij. Dat heeft een woordvoerster vandaag gezegd.

"Mogelijk weten ze het nog niet, misschien zijn ze op vakantie'', speculeert de zegsvrouw. De site van de staatsloterij doet het inmiddels ook weer naar behoren. Donderdagavond net na de trekking raakte de site overbelast.

Honderdduizenden mensen hadden of het reclameblok voor het 8 uurjournaal niet gezien of konden niet geloven dat ze niet hadden gewonnen. Toen zij massaal op de internetsite gingen kijken of ze konden stoppen met werken, hield de site ermee op. "Terwijl we drie servers hadden klaargezet.'' Rond tien uur in de avond waren de problemen opgelost.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.