Home

Achtergrond 262 x bekeken

Nieuw paprikasorteerbedrijf in Poeldijk

Paprikakwekers Barry en Paul van der Lans uit 's Gravenzande bouwen samen met transportbedrijf Koos van Gaalen uit Monster een nieuw paprikasorteerbedrijf Final Select op het ABC-terrein in Poeldijk.

Final Select is drie jaar geleden opgericht door paprikakweker Van der Lans. Inmiddels hebben de paprikakwekers hun teeltbedrijf van twee hectare verkocht en zetten zich volledig in voor het nieuwe sorteerbedrijf.

Koos van Gaalen Transportbedrijf sluit zich aan bij Final Select aan en zorgt met 40 vrachtwagens voor de aanvoer van de paprika’s. Het nieuwe pand van ruim 3.300 vierkante meter biedt ruimte voor de verwerking van ongeveer 50 hectare paprika’s, Het bedrijf hoopt eind dit jaar volledig in bedrijf te zijn.

Clement Mol

Of registreer je om te kunnen reageren.