Home

Achtergrond 2 reacties

Namen Allah en Mohammed op Nigeriaans vlees

De namen van Allah en zijn profeet Mohammed zijn onlangs op mysterieuze wijze opgedoken op vier stukken vlees in een restaurant in het noorden van Nigeria.

Dat meldde de Britse omroep BBC gisteren. Een klant wilde zijn tanden in een maaltijd zetten toen hij de Arabische letters in het kraakbeen van het vlees zag, zei de uitbater. Een verkenning van de keuken leverde nog drie stukken vlees op met de heilige namen.

Een plaatselijke dierenarts had geen verklaring voor de inscriptie. Geestelijken constateerden echter dat het een teken was dat de islam de enige ware godsdienst voor de mensheid is, liet de eigenaar van het restaurant weten. Hij heeft de vier stukken vlees tentoongesteld in het etablissement.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    K.oning

    Dit moet wel HALAL vlees zijn!

  • no-profile-image

    geloof ook weer niet alles

    Misschien was het wel geen kip, maar een tattoe van iemand anders.

Of registreer je om te kunnen reageren.