Home

Achtergrond 1 reactie

Medewerkers bestelen jarenlang tuincentrum

Twee medewerkers van een tuincentrum in Heerlen hebben jarenlang hun werkgever bestolen.

De diefstallen vonden plaats vanuit de vestiging in Heerlen en een opslagloods. In totaal is voor enkele honderdduizenden euro's aan spullen gestolen, aldus de politie vrijdag.

De verdachte medewerkers van 45 en 56 jaar uit Tongeren (België) wordt diefstal in vereniging en verduistering in dienstbetrekking ten laste gelegd. Samen met een derde verdachte van 27 jaar zijn zij vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De politie verdenkt de derde verdachte van heling.

De gestolen goederen varieerden van kaarsjes tot complete granieten vloeren. Tijdens huiszoekingen werd veel kleingoed, maar ook tuinhuisjes, tuinschermen, barbecues en al geplante planten en bomen aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen. Het ging om minstens zeven vrachtauto's vol.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Patrick

    Hier past alleen een forse boete EN gevangenisstraf.
    Schandalig om zo je baas en ook het berdrijf naar de vernieling te helpen.

Of registreer je om te kunnen reageren.