Home

Achtergrond 174 x bekeken 1 reactie

Kosten uitvaartverzekeringen lopen fors uiteen

De kosten van de premies voor uitvaartverzekeringen lopen fors uiteen.

Volgens vergelijkingssite Independer.nl vrijdag kunnen de premieverschillen over de hele looptijd oplopen tot 6000 euro.

Deze grote verschillen zijn volgens de site mogelijk omdat de markt voor uitvaartverzekeringen weinig transparant is. Daarbij zouden consumenten niet de moeite nemen om dit soort verzekeringen onderling te vergelijken.

Ruim 34 procent van de consumenten zou bij de keuze voor een uitvaartverzekering helemaal niets te kiezen hebben; de ouders hebben die ooit al voor hun kinderen afgesloten. En bijna 38 procent heeft helemaal geen uitvaartverzekering. Voornaamste reden daarvoor is dat mensen genoeg geld hebben gespaard om de uitvaart te kunnen betalen. Gemiddeld kost een uitvaart tegenwoordig 7000 euro.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    het kan erg duur zijn om dood te gaan,uitvaart is business,er wordt meestal niet over de prijs onderhandeld

Of registreer je om te kunnen reageren.