Home

Achtergrond 421 x bekeken 2 reacties

Kippenplaag in Haagse Schilderswijk

Tientallen loslopende kippen veroorzaken sinds enige tijd grote overlast in de Haagse Schilderswijk.

Het gaat om ongeveer zeventig kippen, aldus een woordvoerster van Woningbouwcorporatie Haag Wonen vandaag. De woningcorporatie kreeg meerdere klachten van bewoners van huizen aan de Parallelweg en de Wouwermanstraat. Volgens de bewoners vernielen de kippen hun tuinen. Ook klagen de bewoners over geluidsoverlast. Vooral vroeg in de ochtend kakelen de kippen er lustig op los, zei de woordvoerster. Hoe de kippen op die plek komen, is niet bekend.

De woningcorporatie probeert de dieren te vangen in kooien met voedsel. Als alle kippen gevangen zijn, begint Haag Wonen met een opknapbeurt van de tuinen. Hoelang het duurt om alle kippen te vangen is nog niet te zeggen.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    W Geverink

    Nu hebben ze echte scharrelkippen met hun supernatuurlijk gedrag en zo , en dan is het ook weer niet goed .

  • no-profile-image

    Stefan

    Dat wilde ik ook graag melden Geverink uit Canada. Nu zijn er ECHTE scharrelkipjes, heeft men er weer last van. Tis ook nooit goed...

Of registreer je om te kunnen reageren.