Home

Achtergrond 173 x bekeken

Kersverse multimiljonair meldt zich

De winnaar van de jackpot van 25 miljoen euro heeft zijn prijs verzilverd bij de Staatsloterij.

Een woordvoerster van de loterij meldde vrijdag dat de man zich vrijdagmiddag heeft gemeld op het hoofdkantoor. De identiteit en woonplaats van de winnaar houdt de loterij uit privacyoverwegingen geheim.

Wel kon de woordvoerster zeggen dat de prijs naar een echtpaar gaat. Eerder werd al bekend dat het winnende lotnummer in de regio Den Haag was verkocht.

Volgens de zegsvrouw kreeg de man vrijdagochtend in de gaten dat hij een grote prijs had gewonnen, toen hij zijn lot controleerde op teletekst. Hij dacht in eerste instantie dat het ging om een prijs van 250.000 euro. Toen hij wat beter keek, bleek het te gaan om 25 miljoen euro. "Toen realiseerde hij zich dat hij zich twee nullen had verkeken.'' Volgens de woordvoerster weet het echtpaar nog niet wat het met het enorme bedrag gaat doen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.