Home

Achtergrond 3 reacties

Kamer zint op hardere aanpak Pool met uitkering

De Tweede Kamer zint op een hardere aanpak van Oost-Europese arbeidsmigranten die in ons land een uitkering aanvragen.

Regeringspartijen CDA en PvdA dienen donderdag tijdens een debat in de Tweede Kamer een motie in over het beëindigen van het verblijfsrecht van werkloze Polen en andere Oost-Europeanen met een uitkering.

Deze motie krijgt waarschijnlijk de steun van een Kamermeerderheid. Zowel de regeringspartijen CDA, PvdA en ChristenUnie als de oppositiepartijen SP, VVD en PVV hameren de laatste tijd op problemen met Oost-Europeanen en willen een pas op de plaats in het toelatingsbeleid.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  nederland staat al jaren bekend in het buitenland als een grote uitkeringenfabriek,maar ook binnen nederland zelf is dat zo

 • no-profile-image

  beter laat dan nooit

  Heeft men jaren zitten slapen in de tweede kamer en regering. Polen in Nederland krijgen heel makkelijk en lang een uitkering omdat de gewerkte jaren in Polen ook mee tellen voor de hoogte en tijdsduur van de uitkering.Na een half jaar werk in Nederland 5 jaar recht op een Nederlandse uitkering en daarna levenslang in de bijstand.

 • no-profile-image

  boer mieras

  hier op beveland is het in de fruitteelt vergeven van iligale polen die komen aan de achterzijde de boomgaard binnen en zodra er een auto in de weg komt dan kruipen ze vlug weg omdat ze niet gezien mogen worden omdat ze zonder vergunning aan het werk zijn

Of registreer je om te kunnen reageren.