Home

Achtergrond 324 x bekeken 13 reacties

Joustra wordt nieuwe voorzitter PT

Tjibbe Joustra wordt per 1 januari de nieuwe voorzitter van het Productschap Tuinbouw (PT).

Dit bevestigt waarnemend PT-voorzitter Bart Bruggeman. Joustra maakte vandaag bekend dat hij per eind 2008 vertrekt als nationaal coördinator terrorismebestrijding.

Bruggeman, die ook voorzitter is van de vertrouwenscommissie van het PT die een opvolger voor de vertrokken voorzitter Dirk Duijzer moest zoeken, is blij met de uitkomst. Joustra was een onverwachte kandidaat, maar een uitstekende keuze, meent de hele vertrouwenscommissie.

Lees ook Terreurbestrijder Joustra vertrekt

Laatste reacties

 • no-profile-image

  PLASJE

  ...gezien de ervaringen uit het verleden
  ...bekruipt Plasje het onzalige gevoel
  ...dat dhr. Joustra voor de zoveelste
  keer....i.p.v. met zijn eigen geld.....
  ...met gemeenschapsgeld kan gaan
  smijten....
  ...MAAR PLASJE MAAKT DIT NIET MEER
  MEE !
  ...de groeten aan UWV, LNV, CTb en PT!
  ...als Joustra met pensioen is, doe ik
  misschien ooit nog weer mee....

 • no-profile-image

  Marco de Groot

  Tjibbe Joustra, is dat niet die man die zijn kantoor bij het CWI voor een paar ton liet verbouwen op kosten van de overheid omdat hij het behang niet mooi vond en de meubels niet zo lekker vond zitten ??!!
  Is om die reden daar toen vertrokken, heeft nu enkele jaren ons behoed voor terreuraanslagen en nu voorzitter van het PT ?
  Ik heb daar eerlijk gezegd niet zo veel vertrouwen in; die man is gewend met geld te (mogen) smijten, komt mij nogal ambtelijk over en ik geloof niet dat hij op het niveau van de gemiddelde tuinbouwondernemer kan meedenken en meepraten gezien zijn bekakte tongval.
  Goede beslissing van het PT; zo wordt de weerstand alleen maar groter en bespoedigen ze de aftakeling van het PT.
  Succes heren !

 • no-profile-image

  jan

  Werk aan de winkel voor de nieuwe nat. coordinator tereurbestreiding.

 • no-profile-image

  Ani

  Tjibbe Joustra zat op LNV en heeft tijdens de varkenspestcrisis in 1997 enorm gestunteld. Heeft een veel te duur contract afgesloten voor de opslag in koelhuizen. Daarna bij UWV zijn kantoor luxe laten verbouwen. Kan Tuinbouw blij mee zijn.

 • no-profile-image

  Leonardo

  Moet wel slecht functioneren, die Tjibbe. Als terrorismebestrijder had hij het PT toch al lang op moeten rollen? Maar ja, dan had hij dit baantje gemist. Wie-o-wie stopt deze zichzelf in stand houdende instanties?

 • no-profile-image

  mijn naam is haas

  oplichter viespeuk nu naar PT

 • no-profile-image

  oostlander

  Hoe kan een vertrouwenscommissie zo n witteboordenterrorist aan een beroepsgroep als de tuinbouw toevertrouwen? Deze arrogante man waar al menig baantje voor gecreeerd is en die zijn halve loopbaan al loopt te blunderen hoort niet meer in de maatschappij thuis. Eigenlijk is dit een voorbeeld dat ook het bestuur van het P.T. niet competent meer is. Het wordt tijd dat er nu eens een daad gesteld gaat worden. Vanaf hier roep ik iedereen op massaal geen afdrachten meer te doen aan het P.T.

 • no-profile-image

  gert

  moest ook nog een poosje ergens onderdak hebben voor z,n pensioen

 • no-profile-image

  gert

  hij zal eerst wel flink wat eisen gesteld hebben voor deze functie

 • no-profile-image

  oostlander

  Hey MARCO uit VLEUTEN volgens mij ben jij ook een groenteteler en niet zo n fan van het P.T. als streekwerkplaats; je kent me niet maar wat denk je ervan zullen wij samen eens een ludieke actie ondernemen tegen DE P.T. TERREUR!?
  Uiteraard moet iedereen sympathiseren met de N.V.A.F maar initiatieven uit andere hoeken van het land zijn nooit verkeerd; zo kunnen we de tegenstander insluiten en overmeesteren! Of zou tjibje voldoende met zijn KAKEN kunnen BLAZEN om het P.T. belletje vanzelf op te blazen. Viva La Revolution!!

 • no-profile-image

  scepticus

  Is dat niet die halfautistische meneer die er bij de PD zo'n zooitje van maakte , dat hij weggepromoveerd moest worden?

 • no-profile-image

  roos

  Heeft hij nu een baas gevonden met geld genoeg om over de balk te smijten.
  De kas puilt uit
  Hopelijk voor tijdelijk, en doeken ze de hele PT op.

 • no-profile-image

  wat met varkens te maken heeft

  Wie zal deze terreur kunnen bestrijden ? Hier zit je als agrariers toch écht niet op te wachten ! !

Laad alle reacties (9)

Of registreer je om te kunnen reageren.