Home

Achtergrond 204 x bekeken 1 reactie

Hond rekent verdachte dierenmishandeling in

Politiehond Vito van de politie Midden-Brabant heeft een paard zondag in Kaatsheuvel een goede dienst bewezen. Hij overmeesterde een 21-jarige man, die ervan wordt verdacht het paard te hebben mishandeld, aldus de politie.

Het paard had nog een verse wond op zijn rug vanwege een recente operatie en de eigenaar van het paard zag daarop de verdachte zitten. Die ging er daarna vandoor, maar werd nog bijgehaald door de eigenaar van het paard. Vlak voor de politie kwam, wist de verdachte te ontsnappen en daarop werd Vito ingezet. Die rekende de man in.

De wond van het paard is met het voorval opengegaan en moest door de dierenarts worden gehecht. Omdat de verdachte zich verzette, beet Vito stevig door. Na zijn arrestatie werd de 21-jarige in het ziekenhuis behandeld voor de hondenbeten.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Nathanael

    die kerel zal dat niet meer doen :) een dier verwonden en dan verwond worden door een dier, het lijkt wel dichterlijk ....

Of registreer je om te kunnen reageren.