Home

Achtergrond

Haai duikt op in Australisch zwembad

Bezoekers van het Cronulla zwembad in Australië zullen voortaan wel goed uitkijken voor ze in het water duiken.

In het op het strand gelegen bad troffen medewerkers vrijdagmorgen een 1 meter lange haai aan die op zijn gemak rondzwom. Zwemmers die al vroeg in de donkere morgen het bad hadden betreden, hebben de haai niet eens opgemerkt.

Vermoedelijk is het dier met een golf vanuit zee in het zwembad beland. Volgens medewerkers van het bad is het uitzonderlijk omdat een golf nog nooit het bad overspoelde. "Er zitten hier weleens zeeleeuwen te zonnen en er spoelen soms dolfijnen aan op het strand, maar we hebben nog niet eerder te maken gehad met een haai''. De haai is met netten gevangen en weer in zee gegooid.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.