Home

Achtergrond

Dood Belgisch paar via Vermist teruggevonden

Een Belgisch paar dat al vier jaar werd vermist, is na een tip bij het televisieprogramma TROS Vermist geïdentificeerd.

De twee lagen al die jaren in een Italiaans mortuarium. Ze zijn niet door een misdrijf omgekomen, maar zijn gestorven nadat zij van giftige bladeren van een oleander hadden gegeten. Dit meldt de website van Tros Vermist.

De 26-jarige vrouw en haar 41-jarige vriend, die uit een psychiatrische kliniek was ontsnapt, verdwenen in augustus 2004. Een paar maanden later werd in een Italiaans bos bij het dorp Cecina twee lichamen gevonden. Zij blijken nu de twee Belgen te zijn.

Onlangs zond het televisieprogramma nog een oproep uit voor het koppel. Dat werd gezien door een studente Italiaans. Zij vond op Italiaanse websites foto's van de toen nog onbekende lijken in het mortuarium. Zij zag de gelijkenis.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.