Home

Achtergrond 1 reactie

Daan van Doorn

Vions bestuursvoorzitter is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Bij zijn 25-jarig dienstjubileum bij foodconcern Vion benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Daan van Doorn trad op 1 juli 1983 in dienst als directeur van de B.V. Chemische bedrijven van de NCB te Son, één van de voorgangers van Vion. Burgemeesterszoon Van Doorn heeft in 25 jaar tijd met een sterke persoonlijke betrokkenheid een grote inzet geleverd aan een vitale agrifoodsector door een gefragmenteerde sector te consolideren en vanuit markt- en maatschappelijk perspectief van nieuw elan te voorzien. Voor Hare Majesteit de Koningin is dit de aanleiding geweest hem te benoemen tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Melkveehouder

    Is dit die man, die de varkensprijzen zo goed kan voorspellen? Dat moet dan de Koningin zijn opgevallen!

Of registreer je om te kunnen reageren.