Home

Achtergrond 209 x bekeken

Brand in loods met landbouwvoertuigen

Een brand aan het Molenpad in Kamperland (Zeeland) heeft vanmiddag een loods met landbouwvoertuigen, caravans en boten in de as gelegd.

Dat heeft de brandweer gemeld. De uitslaande brand brak omstreeks een uur uit en rond half vijf was de brandweer de brand meester. Door de brand is asbest vrijgekomen, maar doordat het bijna windstil was ontstond er geen gevaar voor de omgeving. Een nabijgelegen camping hoefde niet ontruimd te worden.

Volgens de brandweer zal de gemeente Noord-Beveland, waar Kamperland onder valt, de bewoners nog informeren over eventuele vrijgekomen asbest. Wat de oorzaak van de brand is en hoe groot de schade is, kon een woordvoerder van de brandweer nog niet vertellen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.