Home

Achtergrond 142 x bekeken

Benzinestation bij gevangenis doet goede zaken

Om de hoek van de Scheveningse gevangenis doet een benzinestation goede zaken.

De internationale media wachten sinds dinsdag voor de poorten van het cellencomplex op de komst van Radovan Karadzic. Journalisten halen geregeld hun drankje en broodje bij het dichtsbijzijnde verkooppunt.

Een medewerkster van de pomp aan de Stevinstraat vertelde donderdag dat zij extra broodjes en frisdrank heeft besteld. "Zo hebben we op dinsdag een extra bestelling geplaatst om meer sandwiches in huis te hebben. Je merkt gelijk dat er ander publiek is. Zo hoor je nog eens wat'', zei ze lachend.

Het tankstation heeft de openingstijden niet aangepast. "We zijn gewoon tot 24.00 uur open. Niets anders dan anders'', aldus de verkoopster. Eigenlijk begrijpt ze niet dat iedereen zo trouw blijft wachten. "Ze denken allemaal dat hij na het weekeinde komt, toch blijven ze wachten. Waarschijnlijk bang dat ze iets missen.''

Aan de andere kant van de gevangenis mist een eigenaar van een lunchkeet alle drukte. Op het raam van de kleine horecagelegenheid is te lezen dat de ondernemers met vakantie zijn.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.