Home

Achtergrond 307 x bekeken 2 reacties

Autodealer klaagt imker aan om bijenpoep

Een autobedrijf in het Noord-Groningse Warffum gaat in hoger beroep in een rechtszaak tegen een hobbyimker uit hetzelfde dorp.

Dat heeft Bakker Auto Centrum donderdag bekendgemaakt. Bijen van de imker zouden het wagenpark van het autobedrijf onderpoepen.

Het autobedrijf zegt dat het al jaren veel geld kwijt is aan het keer op keer schoonmaken van de auto’s. Een eerste gang naar de rechter bleek vruchteloos. Het bedrijf heeft nu hoger beroep aangetekend om de rechtbank in Leeuwarden te bewegen de imker alsnog een verbod op te leggen zijn bijen uit te laten zwermen. De imker wil niet reageren voordat het hoger beroep heeft gediend.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Sjaak

    Vanochtend zat mijn auto onder de poep van de nijlganzen die af en toe op de lantaarnpalen zitten. Misschien maar eens tijd om de gemeente aansprakelijk te stellen. Zij zullen wel zeggen dat het geen gemeenteganzen zijn, maar ze zwemmen in de vijver voor het stadhuis en ik heb gezien dat ambtenaren ze wel eens voeren, dus...? Interessant waar we ons in Nederland allemaal druk over kunnen maken in de komkommertijd.

  • no-profile-image

    Drybooms Jef

    Menheer verkoopt autos die vervuilt de lucht die wij inademen en meerkost aan dokterskosten ze moeten dan maar die kosten doorrekenen aan de autodeler,waar wij ons tegenwoordig druk over maken.

Of registreer je om te kunnen reageren.