Home

Achtergrond

Annemarie van Gaal opent Plantarium

Annemarie van Gaal, de vrouw die de grootste uitgever van Rusland werd, opent de 26ste editie van Plantarium.

Dit laat de organisatie van Plantarium vandaag weten. Volgens beursmanager Jos van Lint is Annemarie van Gaal een voorbeeld van iemand die veel ervaring heeft met wereldwijd zakendoen, het thema van Plantarium 2008.

In de jaren negentig startte Van Gaal de grootste uitgeverij van Rusland op, Independent Media. In 2000 keerde ze terug naar Nederland en werd directeur Telegraaf Tijdschriften Groep. Van Gaal is ook bekend van het KRO tv-programma 'Dragons Den'.

De 26ste editie van Plantarium vindt plaats van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 augustus, in het Plantariumgebouw in Hazerswoude

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.