Home

Achtergrond 176 x bekeken 1 reactie

Achttien illegalen opgepakt bij kwekerij

Bij een kwekerij in Zevenhuizen zijn gisteravond achttien illegalen opgepakt. Het bedrijf werd door de politie en de arbeidsinspectie gecontroleerd nadat er een tip was binnengekomen over mogelijke illegalen op het bedrijf.

Het gaat om veertien mannen en vier vrouwen met de Belgische, Egyptische, Marokkaanse en Algerijnse nationaliteit. Tien van de achttien zijn in vreemdelingenbewaring gegaan.

Zeven van hen hadden de aanzegging gekregen om Nederland te verlaten en voor een vrouw liep nog een vreemdelingenprocedure. Tegen de teler is proces verbaal opgemaakt.

Kelly Lubbers

Eén reactie

  • no-profile-image

    boer mieras

    ze moeten ook maar eens goed controleren in de fruitteeldbedrijven in Zeeland daar lopen ook hele hordes illigalen rond deze komen door de achteringang de boomgaard in en zij vertonen zich niet aan de ingang ,waneer er een auto aan komt rijden dan verdwijnen ze aan de achterzijde van de boomgaard , men handeld niet zo waneer men niets te verbergen heeft

Of registreer je om te kunnen reageren.