Home

Achtergrond 181 x bekeken 3 reacties

Wilders: Friesland Foods buigt voor godsdienstfanatici

Heel zwak, oordeelt Geert Wilders over de advertentie in Jordaanse kranten van zuivelconcern Friesland Foods en voedingsbedrijf Zwanenberg, waarin ze afstand nemen van zijn film Fitna.

Beide bedrijven willen hiermee voorkomen dat ze geboycot worden. "Een beetje omzet is voor die bedrijven blijkbaar meer waard dan de vrijheid van meningsuiting. Ik kan het niet anders zien dan als buigen voor godsdienstfanatici. Het signaal dat de bedrijven afgeven is dat dreigementen effect hebben."

Lees ook Bedrijven pogen te ontkomen aan 'Fitna-boycot'

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Andere tukker

  Geloof daar maar niks van! Zo handelen de supermarkten en onze cooperaties knijpen dan direct de billen aan elkaar. Dat kleine beetje melk wat die Belgen produceren hoeft RFF niet wakker van te liggen. De supermarkten hier zeggen tegen de Duitse cooperaties dat ze anders melk uit Holland gaan halen, oftewel lood om oud ijzer. Het wordt i.d.d. tijd dat de cooperaties meer ruggegraat gaan tonen, maar iedere cooperatie is bang dat ze "hun" afnemers kwijt raken. Ze moeten eens een voorbeeld nemen aan Grolsch die voor een aantal jaren terug weigerde bier te leveren aan AH omdat die stunte met prijzen, binnen een week was AH om. Maar ja dat zijn particulieren met een keiharde top en geen cooperatie met voorzitters die verder niet veel verantwoording hebben, het komt niet aan hun inkomen en de boeren geven hun die buffer en slikken alles voor zoete koek.

 • no-profile-image

  Klaas

  Lees het artikel van de nieuwe topman van RFF in de Veldpost van deze week en weet dat er voor ons bij de supermarkten niets te halen is. Ze dicteren de prijs en anders gaan ze naar Belgie. Met laatste verhoging van de contracten met 4% is de supermarkt erin geslaagd om de prijzen voor de consument met 16% te verhogen. Supermarkten zijn zeker niet bang dat de sconsument kiest voor de goedkope Belgische producten.

 • no-profile-image

  melkveehouder

  Friesland Foods buigt voor iedereen , is het niet voor de inkopers van de supermarkten ,dan wel voor godsdienstfanatici. Friesland Foods heeft de ruggegraat van een banaan

Of registreer je om te kunnen reageren.