Home

Achtergrond 171 x bekeken 1 reactie

Werkgevers in hun nopjes met bevindingen Bakker

De werkgeversorganisaties VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland vinden dat het rapport Bakker "een uitdagend perspectief biedt'' voor de toekomst van Nederland.

Volgens de werkgevers geeft het rapport een nieuwe kijk op de arbeidsmarkt. Veel moet volgens hen nog worden uitgewerkt "maar de hoofdlijnen spreken aan''.

Ze zijn content over het feit dat werkgevers en werknemers verantwoordelijk worden voor een benadering van werk naar werk waardoor de preventieve toets en de ontslagvergoedingen verdwijnen. Ook over het beperken van de WW-duur en het verhogen van de AOW-leeftijd zijn de werkgevers te spreken.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    pier

    wie haalt het nu in zijn hoofd om tot 67 jaar te werken dat zal wel iemand zijn die nooit verder geweest is dan een kantoor hij zal anders lullen waneer hij heel zijn leven rond gelopen heeft in een fabriek (op de werkvloer)of in de bouw dan zoeden ze wel anders doen dan stomlullen

Of registreer je om te kunnen reageren.